En unik gitarr utifrån dina önskemål

God förmiddag, god förmiddag. Jag hade tänkt informera er om en alldeles unik gitarrbutik i Trollhättan vid namn Mås Instrumentmakeri. Det här är en butik som framställer unika gitarrer, där säljs det färdiga produktioner och specialbeställda gitarrer och baser produceras också.

Jag har alltid älskat musik, både att lyssna och att producera egen musik. För några år sedan bestämde jag mig för att lära mig att spela gitarr så att jag kunde utvecklas inom min musikproduktion, det tog lång tid och det var svårt men jag gav aldrig upp. Tack vare att jag kämpade på istället för att ge upp kan jag idag spela gitarr och jag spenderar många kvällar med att sitta och spela i flera timmar. Jag har haft en och samma gitarr sedan jag lärde mig att spela gitarr men jag kände förra året att det var dags att skaffa sig en ny, jag letade då upp en gitarrbutik i Trollhättan och jag hittade Mås Instrumentmakeri. Jag såg kompetensen som fanns och valde att lägga en specialbeställning för att få en gitarr med unik form, det är ändå en typ av konst och jag ville inte ha något som var likt det vanliga. Jag fick en gitarr som var skapad endast för mig och mina behov så att den passade mig och mina proportioner, jag är verkligen helt och hållet nöjd över allt jag fått av det här företaget. Att få en specialgjord gitarr är vekligen helt värt pengarna, det är ju trots allt en gitarr som kommer följa med mig i många år framöver. När jag är sugen på att skaffa ytterligare en gitarr med en unik form kommer jag garanterat att vända mig till denna gitarrbutik i Trollhättan igen för att få en lika fin gitarr som jag redan har fått.